Število prispevkov : 81 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi Zakaj ti je všeč rebelde : Zato ker je najstniška telenovela in uči lumparijo. Kje si izvedel za forum : Za forum sem izvedela na matkurja. Registration date : 22/08/2008
Zato ker še nimamo nobenega moderatorja te bom postavila za moderatorja.amapk boš zaekrat na preizkušnji.
Število prispevkov : 72 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi;) Zakaj ti je všeč rebelde : Ne vem So Mi Pač Všeč Kje si izvedel za forum : Sama sem ga naredila:) Registration date : 21/08/2008
Število prispevkov : 81 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi Zakaj ti je všeč rebelde : Zato ker je najstniška telenovela in uči lumparijo. Kje si izvedel za forum : Za forum sem izvedela na matkurja. Registration date : 22/08/2008
Dulce_maria_roberta prvo opozorilo sedajle imaš ban za 3 dni nato je za 6 dni potem za 12 dni nato za celo večnost.
Število prispevkov : 72 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi;) Zakaj ti je všeč rebelde : Ne vem So Mi Pač Všeč Kje si izvedel za forum : Sama sem ga naredila:) Registration date : 21/08/2008
najbrž Zato Ker Ne Hodi Dosti Gor Sigurno Se Je Naveličala Foruma
Ne ne sem jo po zasebnem sporočilu uprašala pa pravi da bo sedajle nekaj časa ne bo gor ker in je rekla da naj ji dam ban da 30 dni ker je nekaj časa ne bo na forum ker mora nekaj iti.