Rbd Erebede
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rbd Erebede

Rbd Mehiška Skupina In Nadaljevanka Forum Za Vse Fane

You are not connected. Please login or register

Klepatalnica

2 posters

Go down  Sporočilo [Stran 1 od 1]

1Klepatalnica Empty Klepatalnica Ned Avg 24, 2008 10:32 am

Anahi_4ever

Anahi_4ever
Anahí Giovanna Puente Portillo

Klepetalnica ni tukaj.Amapk na začetni strani čisto spodaj v levem kotu piše joing to chat klikneš in tam je klepetalnica ok.

Če ima še kdo kako uprašanje naj me upraša.in če hočete slikco pod profilom imaste mene pošljite mi po zasebne sporočilu url od vaše slikce in vam jo bom dala pod profil.

Vem da je lol! da mora administrator dajat slikco uporabnika ampak Dulce_Fan tega nezna naštimat kakor jaz ne še bom jaz poiskušala ampak nevem če bo kaj od tega,

2Klepatalnica Empty Re: Klepatalnica Ned Avg 24, 2008 3:16 pm

Poncho_4ever

Poncho_4ever
Rbd World Administratorka
Rbd World Administratorka

Anahi_4ever je napisal/a:Klepetalnica ni tukaj.Amapk na začetni strani čisto spodaj v levem kotu piše joing to chat klikneš in tam je klepetalnica ok.

Če ima še kdo kako uprašanje naj me upraša.in če hočete slikco pod profilom imaste mene pošljite mi po zasebne sporočilu url od vaše slikce in vam jo bom dala pod profil.

Vem da je lol! da mora administrator dajat slikco uporabnika ampak anahi nezna tega naštimat kakor jaz ne še bom jaz poiskušala ampak nevem če bo kaj od tega,

Anahi_4ever Jaz Sem Pogledala pod svoj profil in tam zgoraj piše Moja Podoba in tam klikneš in potem si daš slikco sunny

http://uradnifanclub.the-talk.net

3Klepatalnica Empty Re: Klepatalnica Pon Avg 25, 2008 10:35 pm

Anahi_4ever

Anahi_4ever

Dulce_Roberta je napisal/a:
Anahi_4ever je napisal/a:Klepetalnica ni tukaj.Amapk na začetni strani čisto spodaj v levem kotu piše joing to chat klikneš in tam je klepetalnica ok.

Sem tudi jaz to ugotovila.

Vem da je lol! da mora administrator dajat slikco uporabnika ampak anahi nezna tega naštimat kakor jaz ne še bom jaz poiskušala ampak nevem če bo kaj od tega,

Anahi_4ever Jaz Sem Pogledala pod svoj profil in tam zgoraj piše Moja Podoba in tam klikneš in potem si daš slikco sunny

Sponsored content

Nazaj na vrh  Sporočilo [Stran 1 od 1]