Število prispevkov : 72 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi;) Zakaj ti je všeč rebelde : Ne vem So Mi Pač Všeč Kje si izvedel za forum : Sama sem ga naredila:) Registration date : 21/08/2008
No Koncert Rebelde Se Začne September 4 in 5.Jaz vem da Anahi_4ever ima vstopnico golden ring.Jaz pa je nažalost nisem mogla dobiti.
Število prispevkov : 81 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi Zakaj ti je všeč rebelde : Zato ker je najstniška telenovela in uči lumparijo. Kje si izvedel za forum : Za forum sem izvedela na matkurja. Registration date : 22/08/2008
Jast grem na rebelde koncert in imam golden ring ustopnico upam da bodo dali majice rebelde namesto cd rebelde.
Število prispevkov : 72 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi;) Zakaj ti je všeč rebelde : Ne vem So Mi Pač Všeč Kje si izvedel za forum : Sama sem ga naredila:) Registration date : 21/08/2008
Blagor Teb K Jo Maš Upam Da BOM KONCERT LAHKO GLEDALA PO TELEVIZIJI
Število prispevkov : 81 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi Zakaj ti je všeč rebelde : Zato ker je najstniška telenovela in uči lumparijo. Kje si izvedel za forum : Za forum sem izvedela na matkurja. Registration date : 22/08/2008
Ja no jaz pa upam da ne ne bo rebelde koncerta po televiziji dam 138 evrov da dve ustopnici golden ring potem pa kar po televiziji .
V reviji piše če še nimaš rebelde vstopnice za koncert .
pošlji kuverto z svojim imenom priimkom in naslovom na naslov Menart Record d.o.o. riharjeva 22 1000 ljubljana s pripisom za koncert rbd Žrebanje poteka v ponedeljek 1 semptembra.v prosorih Menart Records. Nagrajenci bodo objavljeni na : www.menart.si/nagrajenci.
Tako če si še vedno želiš lahko si ižrebana drugače pa tudi www.bolha.com sem videla nekaj uglasov za rrbd koncert 3 X golden ring. 6Xparter 2X tribuna
Anahi_4ever Drugače Si Dobil/a Cd RBD In Majico Od RbD