Število prispevkov : 81 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi Zakaj ti je všeč rebelde : Zato ker je najstniška telenovela in uči lumparijo. Kje si izvedel za forum : Za forum sem izvedela na matkurja. Registration date : 22/08/2008
Ta forum je zelo kulski in ga bom povedala tudi vsem svojim prijateljicam.Sama osebno se nebom registrerala amapk se bom sa mo pod klepet pogovarjala. Hvala ti anahi_4ever res si najboljša administratorka na svetu.
Za forum sem izvedela na forumu WINX upam da boste še kaj naredili.In da se bo res zelo dobro na forum registrerati.Zaekrat pa se še nebom.res 1000000000000 in v neskončno hvala ti ANAHI_4ever
res hvala.
Se pa tudi strinjam s tabo da je salwame zelo dobra in ji dam 100% res.
Za ta forum sem izvedela na forumu WINX sama se trenutno ne utegnem egistrerati amapk ko bom imela čas pa se bom imela čas pa se bom registrerala.Drugače dam tudi jaz 100% salwame saj ubožujem miguela.In hvala ti tudi odmene da si naredila klepetalnico za goste res hvala.
Ko bom naredila temo o najboljšem adminu ko bom registrerana pa ti bom dala 100%.
Število prispevkov : 72 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi;) Zakaj ti je všeč rebelde : Ne vem So Mi Pač Všeč Kje si izvedel za forum : Sama sem ga naredila:) Registration date : 21/08/2008
Hvala Da Ste Prišli Na Forum Res Hvala Lahko Pa Jaz Že Zdaj Naredim Temo O Najboljšem Adminu Mogoče Bom Glasovala Za Sebe Ali Pa Za Anahi_4ever
Število prispevkov : 81 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi Zakaj ti je všeč rebelde : Zato ker je najstniška telenovela in uči lumparijo. Kje si izvedel za forum : Za forum sem izvedela na matkurja. Registration date : 22/08/2008
Joj kako ste vsi olikani do mene. . Ponavadi je administrator največja zgaga na forumu nato pa moderator.Ja no že hvala.Ampak res povejte da nej pridejo sedajle objavljam ta forum na google,najdi,in yahoo.
Število prispevkov : 72 Kakšnega Člana rbd Obužuješ? : Anahi;) Zakaj ti je všeč rebelde : Ne vem So Mi Pač Všeč Kje si izvedel za forum : Sama sem ga naredila:) Registration date : 21/08/2008
Saj Na Google Je Že Obljavljen Če Napišeš uradnifanclub Se Pokaže Ta Forum Ampak Zakaj Se Potem Gosti Ne Registrirate
Nazadnje urejal/a Rebelde_Fan Pet Okt 17, 2008 8:06 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Saj vem sem do dodala in tudi če napišeš še neki k sm ugotovila k sm dudala sam sm pa puzabla neki anahi giovanna portillo nekako tako.